Alla föräldrar – vi behöver er hjälp.

Vi behöver just din insats som förälder vid ett par tillfällen under våren. 22/2 har kåren Loppis och vi skulle behöva hjälp att baka lite bullar och annat fikabröd som vi kan sälja till sugna loppisbesökare. Inte minst har du Läs mer »

Äventyrarnas vårprogram

  Nu ligger Äventyrarnas terminsprogram för våren 2014 upplagt under fliken Avdelningar – Äventyrare 12-14 år. Hälsningar Annika och Svesse

Föräldramöte med mersmak

Ikväll hade vi föräldrainformation om vårens aktiviteter samt lägret Wild and Crazy. Föräldrarna deltog sedan i scouternas aktiviteter och fick smaka nybakade krabbelurer, soppa och leka lekar. Kallt var det men är man klädd efter väder…..:-) Tack till alla.   Läs mer »

Upptäckarnas vårprogam

Nu ligger Upptäckarnas terminsprogram för våren 2014 upplagt under fliken Avdelningar – Upptäckare 10-11 år. Hälsningar Anders och Solveig

Föräldraträff i morgon 20/1

kl. 18:00 – 19:30 i scoutstugan Alla föräldrar inbjudes till information om kårens verksamhet under våren. Bland annat är det regionsläger i sommar och vi vill att ni som föräldrar är informerade om förutsättningar som anmälningsdatum, datum och kostnader. Ni Läs mer »

Terminsstart våren 2014

Den 13/1 kl. 18,00 drar vi igång vårterminen.