Jota-joti hajk

Jota-Joti hajken som hålls den 20-21 okt i Vetlandas scoutstuga. Under hajken kommer scouterna delta i det årliga världsomfattande virtuella läger (jamboree) som hålls över internet och amatörradio. Vi kommer också göra många roliga scoutaktiviteter. Häng på och anmäl er! Läs mer »

Invigning och illhargen

Den 24 september startar vi en ny tradition för Vetlanda scouter. Invigning av nya scouter. Det kommer att ske vid Illhargen. Vi tycker det skall bli extra roligt att låta scouterna och sina anhöriga få vara med. Inbjudan finns på Läs mer »

Välkomna till Scouterna!

Den 3 september kl 18.00 startar Scouterna igen!  Då ordnar vi ett prova-på möte för nyfikna scouter och vänner. Ta med dina kompisar och testa på någon friluftsaktivitet. Äventyrare och utmanare startar den 4/9 kl 18.00. Välkomna!

Glad sommar!

Inledningsvis vill jag tacka alla som bidragit med engagemang och glädje till kåren verksamhet. Efter ett trevligt firande tillsammans med Vetlanda denna nationaldag önskar jag alla medlemmar och vänner en riktigt glad sommar! Vi ses ute naturen! Var redo!

Nationaldagsfirande i Forngården

Den 6/6 deltar vi vid kommunens traditionsenliga nationaldagsfirande i forngården Vetlanda. Scouter samlas 0945 vid stora torget och går marsch kl 10.00 till forngården. Där vi deltar och avslutar firandet med fika. Hoppas på fint väder. Glöm inte vatten och Läs mer »

Illhargens dag den 6 maj

Den 6 maj delar Vetlanda scoutkår och visar vår verksamhet i samband med Illhargens dag. Mellan klockan 10.00 och 13.30 ses vi i skogen vid Illhargen. Många kommer säkert komma så kom i god tid och passa på njut av naturen. Vi har såklart Läs mer »

St Georg firande 23/4

Snart firar kåren St Georg i Vetlanda kyrka med märkesutdelning och fika! Scouterna går från stuga och möter sina anhöriga i kyrkan. En värdig och trevlig ceremoni utlovas. Lapp med mer information finns i stugan och under ladda ner. Vi Läs mer »

Loppis 24/3

Den 24/3 anordnar kåren loppis i scoutstugan på Gränsgatan 30. Fika finns till försäljning. Kom och fynda från kl 10.00. Välkomna!

Kårstämma den 26/2 klockan 18.00

Nu finns anmälan om deltagande till kårstämman den 26/2 att fylla i och lämna in. Vilket uppdrag vill du ha i kåren? Vad vill du skall stå i planen inför 2018? Vilka personer vill du skall få förtroende poster eller Läs mer »

Terminstart 2018, den 15 januari och den 16 januari

Den 15 januari drar spårar- och upptäckarscouterna igång vårterminen. Många äventyr och några märken finns i kikaren. Äventyrare och utmanare drar igång den 16 januari. Vi ses på våra scoutmöten och säkert ute i naturen. Välkomna igen till en ny Läs mer »