Loppmarknad den 23 mars!

Välkomna att fynda den 23 mars! Mellan 10-13 i scoutstugan! Där serverar vi lite fika också för en slant. Vi tar Swisch. Vi ses!

Kårstämma den 25/2 kl 18 i scoutstugan

Snart dags för kårstämma! Kom och påverka! Vid detta tillfälle drar vi upp riktlinjer för framtiden och fattar kloka beslut. En rolig afton för alla medlemmar. Löpande kommer vi lägga ut handlingar att kika igenom innan stämman. Håll utkik under Läs mer »

Äntligen Terminstart

Den 14 januari drar spårar- och upptäckaravdelningarna igång sin termin igen. Äventyrare och utmanarna samlas dagen därpå.   Välkomna till en vår full av äventyr!   /ledarna

Mysig Vintermarknad i Bäckseda

Den 24 november mellan 14 och 18 står kåren och säljer goda bakverk och minglar vid Vintermarknad i Bäckseda. Närmare bestämt Kyrkbacken.  Välkomna! https://vetlanda.se/artikelarkiv/evenemang/vintermarknadpakyrkbackenibackseda.5.10e76864165add3787cdf5e.html

Boooouuuu! Blev du rädd?

Onsdag kväll, den 31 oktober mellan kl 18.00-19.30 lockar kåren in allmänheten till att gå ett halloweenspår! Besökaren får på egen risk besöka den läskiga skogen bakom scoutstugan. Häxor, spindlar och kusliga ting utlovas! Kom varmt klädd och bli lite Läs mer »

Jota-joti hajk

Jota-Joti hajken som hålls den 20-21 okt i Vetlandas scoutstuga. Under hajken kommer scouterna delta i det årliga världsomfattande virtuella läger (jamboree) som hålls över internet och amatörradio. Vi kommer också göra många roliga scoutaktiviteter. Häng på och anmäl er! Läs mer »

Invigning och illhargen

Den 24 september startar vi en ny tradition för Vetlanda scouter. Invigning av nya scouter. Det kommer att ske vid Illhargen. Vi tycker det skall bli extra roligt att låta scouterna och sina anhöriga få vara med. Inbjudan finns på Läs mer »

Välkomna till Scouterna!

Den 3 september kl 18.00 startar Scouterna igen!  Då ordnar vi ett prova-på möte för nyfikna scouter och vänner. Ta med dina kompisar och testa på någon friluftsaktivitet. Äventyrare och utmanare startar den 4/9 kl 18.00. Välkomna!

Glad sommar!

Inledningsvis vill jag tacka alla som bidragit med engagemang och glädje till kåren verksamhet. Efter ett trevligt firande tillsammans med Vetlanda denna nationaldag önskar jag alla medlemmar och vänner en riktigt glad sommar! Vi ses ute naturen! Var redo!

Nationaldagsfirande i Forngården

Den 6/6 deltar vi vid kommunens traditionsenliga nationaldagsfirande i forngården Vetlanda. Scouter samlas 0945 vid stora torget och går marsch kl 10.00 till forngården. Där vi deltar och avslutar firandet med fika. Hoppas på fint väder. Glöm inte vatten och Läs mer »